Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
ponieważ pojawiały się prośby w sprawie wspomnianej opcji została ona aktywowana
jak działa opcja pomógł?
1. piszesz temat
2. czekasz na odpowiedź
3. jeżeli udzielona odpowiedź pomogła w rozwiązaniu problemu klikasz na ikonkę:
lub
a następnie wybierasz czy chcesz dodać jeden punkt czy cofnąć jeżeli odpowiedź okazała się błędna
Na poważnie - szkoda tylko że ta opcja trochę kłóci się z regulaminem. Osoby ożywiające stare posty i niezakładające nowych tematów nie będą mogły przyznawać laurów Tak samo jak te, które na forum znalazły gotowe odpowiedzi Ale jakoś to może przeżyjemy
opcja jest oki
występuje na wielu forach....
można na miedziankę zrobić nagrodę dla największego pomagacza
wiele for ma taką opcję i od razu widać z kim ma się do czynienia...
unikorn pisze:przed samą miedzianą było by to raczej niedobre, nie którzy mogli by nie chcieć płacić wiedząc ze i tak nie dostaną nagrody
a no to fakt
unikorn pisze:OBOWIĄZKOWYCH SKŁADEK ROCZNYCH
to mnie wypiszcie, wydaje mi się że jesteśmy tutaj dla własnej przyjemności a i bez tego wiadomo które grono panów jest aktywnych i kto pomoże, a ponowie którzy źle doradzają już dawno opuścili forum
żeby nie było że jestem anty to jak ma to zostać to wole opcje nr1, coroczna składka jest do bani,to lepiej jest być zwykłym userem i odpuścić sobie miedzianą i za nic nie płacisz