Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
maciek od iwony pisze:danny77 napisał/a:
,,Włoska Rewolucja" za kosmiczne pieniądze
80 tyśi
raczej Wloski wies tuning za kosmiczne pieniadze... porazka na maxa a nie maxi evolution... chociaz pewnie bedzie mial rowniez zwolennikow i zapalencow co by chcieli miec taka turbawke...
Wiec bylem obejrzeć ta r5 z Rybnika żółtą w sumie godna uwagi prócz szyby przedniej do zmiany całkiem całkiem blacha dobra w kilku miejscach ruda ale nie jest źle są to powierzchowne sprawy resztę widać na fotach a co lepsze można jeszcze potargować się o droga co stoi w garażu ta czerwona tyle ile obejrzałem tez oki lewy błotnik do zmiany no i silnik umarł!!
podłoga zdrowa fot nie mam ale na dawce się nadaje!! jak chcesz abym coś jeszcze sprawdził to pisz a to jutro mogę jeszcze raz podjechać do kolesia bo to po części tez zapaleniec!! moj tel 505363470 bo z netem u mnie ciężko!!