Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
rat-med5
Post autor: rat-med5 »

Ej no już czasu nie cofniesz!! wiec sie z tego śmiej!!
unikorn

Post autor: unikorn »

wiem, masz rację, ale ku.r.wa mać no.... całe auto za 1,5k do naprawdę nie wielkich poprawek. Ty byś nie przeklinał?
vino1986

Post autor: vino1986 »

unikorn pisze:całe auto za 1,5k do naprawdę nie wielkich poprawek
a to co za furka 19 :?:
Awatar użytkownika
rat-med5
Post autor: rat-med5 »

a to R5 ?? no jak bym szukał to bym był zły!!
unikorn

19 ale silnik miał iść do 5
Sweeper

Post autor: Sweeper »

kurwa mam wgiętą maskę w Scenicu
sąsiadowi spadła doniczka z balkonu... zajebiście po prostu
corey16

Post autor: corey16 »

zaje... bym go
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Sweeper pisze:[cenzura] mam wgiętą maskę w Scenicu
sąsiadowi spadła doniczka z balkonu... [cenzura] po prostu
ale ból,współczucia
vino1986

Sweeper pisze:[cenzura] mam wgiętą maskę w Scenicu
sąsiadowi spadła doniczka z balkonu... [cenzura] po prostu
no to trzeba blacharzowi dac zarobic :-P znam ten bol bo mnie ktos tez samochod zarysowal i mam 2 elementy do malowania ;-)
mario-s

Post autor: mario-s »

unikorn pisze:19 ale silnik miał iść do 5
Nie łam się chłopie jak tylko o sam silnik chodziło to ja Ci taki silnik złożę .Gratów mam na tyle żeby porządne 1,8-16 v powstało.
vino1986

mario-s pisze:ie łam się chłopie jak tylko o sam silnik chodziło to ja Ci taki silnik złożę
Maciek z tego co widac to przy weekendzie lubi sobie troszke pomarudzic... :-P :-P :-P
unikorn

Mario... było by wspaniale.

Apropo marudzenia... poczekajcie jak JJ opowie jak to starszy pan mu chciał renówkę w igła stanie za 500 zł sprzedać....
jjmag

Post autor: jjmag »

Uni bulwa jaka igła przecież powiedział że progi do wymiany, a tak ogólnie to ludzie są bezczelni oprócz progów które akurat jeszcze najdłużej by pożyły to tak maska przedni pas błotnik od prawej strony tylna klapa gaźnik do regeneracji silnik cały zarzygany olejem gumy na maglu ruda zaczynała odzywać się w bagażniku, rozwalona stacyjka, nie działający wskaźnik paliwa, a najlepsze było to że jak się pytałem czy bierze olej to powiedział że nie stwierdziliśmy z Unikornem że nie bierze on go poprostu go wyrzuca :lol: gość twierdził przez telefon że lekko ponad 200 zrobie bez problemu :lol: chyba na sznurku :mrgreen:
Sweeper

Post autor: Sweeper »

kurwa sąsiad coś zaczyna kręcić ze szkodą w samochodzie
dobrze, że zrobiłem zdjęcia bo jutro chyba trzeba będzie dzwonić po policję i wszcząć dochodzenie
a wszystko o 800 pln (tyle wyliczyło ASO)
kurwa mać
Qucor

Post autor: Qucor »

No to masz fajnego sąsiada...
ODPOWIEDZ