Takie życie w tym kraju, ja na przykład za 10 godzin roboty mam 70, czasami 80 zł... No ale cóżunikorn pisze:nie, nie kolego... portfele za cienkie mamy...Elvis_Presley pisze:W ogóle ciężko w tych czasach o porządną ekipę do robienia czegokolwiek...
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH
Moderator: Moderatorzy
-
Elvis_Presley
-
RyTeK
Kur.... ogladalem renie dzisiaj 85r. GTS 1.4. No i bardzo miotam sie z myslami czy wziasc czy nie. Przednie nadkola do wymiany w sumie jedno tylko drugie daloby sie uratowac. Najgorsze to, ze mocowania tylnego zderzaka dobrze nie wygladaja
Jedno przegnite maksymalnie juz.
No i przebieg powyzej 200 tys mnie troche przeraza choc Renia popitalala jak glupia
Jak sie okazalo jest to wlasciciel umieszczonej przeze mnie babuni w dziale lap piateczke i wlasciciel jeszcze jednej R5. Wiec polecilem mu nasze forum... Tyle dobrego z tych ogledzin.
Jak sie okazalo jest to wlasciciel umieszczonej przeze mnie babuni w dziale lap piateczke i wlasciciel jeszcze jednej R5. Wiec polecilem mu nasze forum... Tyle dobrego z tych ogledzin.
-
RyTeK
Wersja GTS, 3D, Jaki gaznik nie wiem, bo poki co byly to szybkie ogledziny. Teraz z mechaniorem podjade, zeby zbadac faktyczny stan techniczny i wtedy juz na spokojnie sie wszystkiego dowiem.. Moze i mial 72 kuce bo popier.... strasznie...
A cena 800zl mysle, ze by sie wynegocjowalo cos z tego jeszcze
A lokalizacja to Radom 
A cena 800zl mysle, ze by sie wynegocjowalo cos z tego jeszcze
-
Beatrycze
-
RyTeK
No a ja dzisiaj, a znaczy sie wczoraj zrobilem sobie wycieczke 200km w celu ogladania Reni. Z rozmowy tel. wynikalo, ze stan calkiem ok. Blotniki przednie byly wymieniane 2 lata temu podobno, tyl do lekkich poprawek... Skonczylo sie na tym, ze jak podjechalem pod blok i zobaczylem Renie najpierw ze strony kierowcy bylem wrecz zachwycony, jednak po podjechaniu pod strone pasazera rece mi opadly
Przedni blotnik, drzwi przednie, drzwi tylnie rdza wylazila. A tyl do "poprawek" jak to ujal sprzedawca, szpachla, szpachla, szpachla, do tego chyba pedzlem malowana
I drzwi do tego bite byly i tez nieudolnie naprawiane... Nawet nie wysiadalem z samochodu tylko zadzwonilem do goscia i go opitolilem lekko mowiac
Tyle dobrego z tego, ze dzwonilem do goscia od tej GTS'ki co tydzien temu ogladalem i raczej na tygodniu, gora przyszly weekend bedzie moja
Pod warunkiem, ze faktycznie stan techniczny bedzie w miare ok po badaniu przez mechaniora. Byloby wszystko wiadomo jutro, ale aktualnie sa wymieniane zderzaki i zaczepy (ktore byly zjedzone ). Jakby bylo calkiem ok to fajny prezencik na urodzinki by mi sie sprawil w zasadzie 
Tyle dobrego z tego, ze dzwonilem do goscia od tej GTS'ki co tydzien temu ogladalem i raczej na tygodniu, gora przyszly weekend bedzie moja
-
RyTeK
- maciek od iwony