Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Miedziana góra 2009 17-19.07.2009

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Linka^

Post autor: Linka^ »

dokladnie tak... tyle ze podane ceny to za jedna dobe
klocki

Post autor: klocki »

Aha, no i dziekuje Linka :) teraz juz wiem :) ....pozdrawiam :)

Lodoo bądz troszke bardziej miły dla ludzi co ? To nie boli ...
lodoo
Post autor: lodoo »

nie boli-fakt
jestem miły, mam tylko specyficzne poczucie humoru :-P i takie buźki w moich postach :mrgreen: albo takie :-P albo akie ;-) znaczą, że to co piszę, należy traktować z pewnym dystansem i nie brać tego do siebie - po prostu trochę żartuję zawsze i wszedize - taki już jestem :-P
więc nie bierz tej uwagi tak do siebie...

...a dla forumowych "śmieciarzy" i świerzaków piszących wszędzie i o wszystkim jestem bezlitosny :evil: hehe i to się nie zmieni... sorry :-P

koniec OT
frograjd

Post autor: frograjd »

Czy jest jeszcze jakakolwiek szansa aby wpłacić kasę na zlot? Z wielką chęcią bym się na miedziance znalazł tylko ostatnio miałem swój ślub i byłem ,, troszeczkę zabiegany'' więc nie miałem czasu spojrzeć na forum, po drodze jeszcze rajd polski i tak wyszło. Jak coś to jutro wpłacam kasę.
lodoo

jest szansa, ale płaci się więcej podobno - za spóźnienie - odezwij się do wasq
corey16

Post autor: corey16 »

a mi dziś wyskoczyli ze przez miesiąc mam obowiązkowe soboty wiec wypad na zlot jest zagrożony
narazie kombinuje jak się wymigać ;-(
vino1986

Post autor: vino1986 »

ja w sumie tez nie wiem czy zdolam babuszke zrobic na zlota nieststy... bede sie staral ale nie bedzie to latwe no i na bank nie bedzie jeszcze to ostateczna wersja wyjsciowa samochodu i projekt nie bedzie jeszcze skonczony niuestety... zobaczymy czas pokaze czy zdaze czy nie...
Sweeper

Post autor: Sweeper »

dacie radę :)
spokojnie :)
vino1986

a czy generalnie jak nie zdaze to moge czyms innym sie przyturlac :?: bo moze na farta mi sie uda wyrobic ale jak nie to wolal bym wiedziec co i jak...
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

vino1986 pisze:a czy generalnie jak nie zdaze to moge czyms innym sie przyturlac :?:
Ja podobnie -swap trwa i jak nie zdążę to wsiadamy z żonką do jej Xsary i w drogę :-P
unikorn

Post autor: unikorn »

czuje ze to będzie zlot R5 z przewagą nie R5 :P
lodoo

przyjechać można i furmanką, ;-)
ale tylko R5 są klasyfikowane w konkurencjach.
vino1986

Lodoo pisze:ale tylko R5 są klasyfikowane w konkurencjach.
dobra a przykladowo jak mi sie uda zrobic alpe to w jakiej bede konkurencji startowac :?: bo z Gtt to nie mam raczej w ogole szans...
lodoo

no to tylko ci się tak wydaje...
konkurencję są czasowe ale i zręcznościowe, gdzie moc silnika nie ma żadnego znaczenia...
a nawet na torze - od początku zlotów w miedzianej nigdy nie wygrała GTT (nawet 1,7 turbo bodzisa), żuwik swoją 1,4 GTR miał chyba najlepszy czas 2 lata temu... Rok temu 1,7 GTX (gte i gtt nie dały rady) liczą się umiejętności, a nie konie... A na pierwszym zlocie chyba jakaś clijówka 1,8...
vino1986

konkurencję są czasowe ale i zręcznościowe
cholender nawet nie bede w stanie pewnie pocwiczyc i oswoic sie z tym samochodem... ale dobrze wiedziec ze beda tez konkurencje gdzie umiejetnosci kierowcy sa wazniejsze od potencjalu samochodu... zobaczymy jak bedzie czy sie w ogole wyrobie bo to moze byc najwazniejsze niestety...
Zablokowany