Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
wiater23 pisze:Sanki silnika pasują od clio I R19 i od megane raczej też rozstawy otworów są takie same różnią się podstawą pod chłodnicę i mocowaniem poduszek silnika (zwłaszcza clio i megane) ale ta informacja może przyda się komuś co planuje swapa
mierzyłem i nie pasuje
poztym inny rozstaw na mocowanie maglownicy co za tym idzie musze odwołać że magiel pasuje od 19 do 5 wczoraj sprawdzałem mocowanie w R19 jest szersze..
i wszystko się zgadza...
tylko, że mowa była o maglu z r19 do R5... a nie z R5 do r19...
...tu sprawa wygląda inaczej, bo magiel z R19 ze wspomaganiem ma mocowanie od strony pasażera ruchome - można je przesuwać...
tak czy inaczej jestem prawie pewien, że powinno to pasować bez przesuwania...
jak będę miał czas to wrzucę na weekend zdjęcia, jak to wygląda u mnie...
Oka. No to podchwytliwe pytanie z mojej strony: Jakie silniki pasują do R5 BEZ MODYFIKACJI MOCOWAN SILNIKA, CZYLI TE SAME SANKI CO MAM TERAZ A INNY SILNIK. Jest sporo o tym co sie upchnie w naszą komore ale ja chce isc hmmm, na łatwizne. Kupuje kompletny silnik, przykrecam do moich sanek, odpalam i jade Podajcie kilka pomyslów do Rosta bo nie wiem czego na Allegro szukac