Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
widzialem duze turbiny... ale ta ktora on pokazuje to ja nie wiem co to k.... jest...
ciekawe czy tykny bedize turbo a przedni nie czy jak
swir - ale re5pect dla niego, projekt jest kozak....
ps. ciekawe o co chodzi z 2 pedalami gazu jakos tam na boku przykreconymi
No projekt kozak, bardzo odważny i kosztowny
Ale to już chyba przekraczanie pewnych granic rozsądku w takim autku
A co do dwóch pedałów, kidyś była taka polówka z dwoma silnikami od Hayabusy bodajże, jeden z przodu, drugi z tyłu, nie wiem czy kojażysz taki projekt ?
W każdym razie ona tez miała dwa pedały gazu, jeden do sterowania jednym silnikiem, a drugi do drugiego
ten kolo od LUPO musi mieć ostro zryty beret
z tego co wdziałem to wepchnął dwie jednostki V6 i do tego zdo tej z tyłu zamontować chce turbinę
wydaje mi się, że jest to przerost treści nad formą, ale jak się nudzi...
R5 z Yakulowego postu przypomnia maluchy do których przyspawane są poszerzenia a potem całość jest pojechane kitem na kilogramy
ładny kolor, a reszta taka sobie